27 اردیبهشت , 1400

"اِچ بیست و سه"

مجموعه ای از مطالب جذاب و خاص

مصاحبه با دکتر حسن صباغی در رادیو جوان

دکتر حسن صباغی در برنامه خط آزاد

شنونده مصاحبه دکتر حسن صباغی باشید: 👇

مصاحبه با دکتر حسن صباغی جوان‌ترین پژوهشگر پسادکتری ایران (رشته مهندسی صنایع غذایی) در برنامه خط آزاد از رادیو جوان (صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران) یکشنبه 23 شهریور 1399

شما می‌توانید فایل صوتی این مصاحبه را از لینک‌های زیر دانلود نمایید:

📥 دانلود MP3 با کیفیت 128 کیلوبایت (14 مگابایت)
📥 دانلود MP3 با کیفیت 320 کیلوبایت (34 مگابایت)

بیوگرافی:

دکتر حسن صباغی (متولد سال 1368 در مشهد) جوان‌ ترین پسا‌دکتری ایران است که توانسته مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا را در ۱۰ سال پیاپی با معدل بالای ۱۹ پشت سر بگذارد و همچنین موفق شده است تا دوره تحقیقاتی پسادکتری (فوق دکترا) را از طرف بنیاد علمی نخبگان در دانشگاه فردوسی مشهد سپری کند و امروز به عنوان جوان ترین پژوهشگر پسادکتری ایران (در سن 28 سالگی) در رشته مهندسی صنایع غذایی، شناخته می‌شود. او جوان‌ترین دکتر مولف کتاب‌های دانشگاهی تخصصی رشته خود نیز می‌تواند باشد. مهمترین اثر این نویسنده کتاب مهندسی فرایند سرخ‌کردن است. دکتر حسن صباغی یک محقق و نخبه علمی و دانشمندی جوان در کشور است و با تمام این درجات علمی، او در این مصاحبه که از رادیو جوان (صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران) پخش شد، خودش را نه به عنوان “دکتر” بلکه به عنوان یک “دانشجوی همیشگی صنایع غذایی” معرفی می کند که نشان از بی ادعایی و فروتنی و افتادگی این دانشمند بزرگ کشورمان است در ادامه این مصاحبه شنیدنی را از آرشیو رادیو جوان شنونده باشید.

منبع: H23.ir / Radio Javankhatte Azad

1+